Nijwald, kennis van de markt en persoonlijk betrokken

Taylor Protocols

Core Value Index: op naar de volle 100% efficiency

In een gemiddeld bedrijf wordt slechts 33% van het arbeidskapitaal efficiënt ingezet. De reden dat een medewerker niet op vol vermogen presteert, ligt vaak niet alleen in externe factoren zoals opleiding, ervaring of attitude, maar ook in het feit dat de functie inhoud onvoldoende aansluit bij de individuele, onveranderlijke kernwaarden die iedereen van nature heeft. Hier valt voor uw onderneming veel winst te behalen door hieraan meer aandacht te besteden, zowel tijdens de sollicitatieprocedure als in het ontwikkelingsplan van uw medewerkers.

CVI: binnen tien minuten een nauwkeurig en betrouwbaar beeld

Om de aangeboren, stabiele natuur van mensen te weten te komen en te beschrijven heeft Lynn Taylor de Core Values Index ™ (CVI ™) ontwikkeld. Dit unieke instrument kan binnen tien minuten ingevuld worden en geeft een uiterst betrouwbaar en zorgvuldig beeld van de belangrijkste kernwaarden en motieven van een individu. De CVI ™ zorgt, met een instant online rapport, voor een zeer nauwkeurig en gedegen beeld. Met deze Core Values informatie kunt u aan de slag, als individu en als organisatie. U kunt het gebruiken voor uw HR-beleid en rekrutering, persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling en totale bedrijfsherstructurering. Nijwald is gecertificeerd partner van Taylor Protocols en gebruikt producten als de CVI ter optimalisatie van het recruitment proces. Hiermee zijn de afgelopen jaren al enorme resultaten behaald, zowel op individueel als op organisatorisch niveau. Meer informatie? Maak een afspraak met één van onze gecertificeerde consultants voor een vrijblijvende kennismaking.

Core Value Index test, doe hem gratis hier.

Blijf op de hoogte van vacatures!

Blijf op de hoogte van vacatures!

Staat uw ideale baan er niet tussen? Meldt u aan voor onze e-mailservice en wij informeren u als eerste van onze nieuwe vacatures!

Meld u nu aan!

Weten welke baan bij u past?

Weten welke baan bij u past?

Vraag direct een persoonlijk en vrijblijvend carrière advies gesprek aan bij een van onze consultants.

Doe de online test!

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Benieuwd naar uw mogelijkheden?Vraag direct een persoonlijk en vrijblijvend carrière advies gesprek aan bij een van onze consultants.Vraag een adviesgesprek aan