Technisch projectleider

Een technisch projectleider gezocht? Nijwald heeft topkandidaten beschikbaar. Naast projectleiders, kunt u bij ons terecht voor de werving en selectie van onder meer engineers, monteurs, en nog veel meer.

Technisch projectleider vinden

We zijn hét bureau in de regio Midden- en Oost-Nederland voor de werving en selectie van technisch personeel, zoals projectleiders. Wij hebben medewerkers in ons portfolio die u kunt inzetten voor tijdelijke projecten, maar ook op detacheringsbasis of in vaste dienst.

Het kost over het algemeen tijd om een technisch projectleider te vinden die ook nog eens in uw bedrijfscultuur past. Wij nemen dit proces graag voor u uit handen.

Detachering techniek - flexibiliteit

Onze visie is te zorgen voor de juiste in- en doorstroom van technisch talent, waarbij de volgende pijlers voorop staan: 

  • Betrouwbaarheid
  • Integriteit
  • Professionaliteit

Veel kandidaten beginnen bij onze opdrachtgevers op detacheringsbasis, waarna ze vervolgens in vaste dienst treden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor personeel dat tijdelijke capaciteitsproblemen opvangt, gedetacheerden voor specifieke opdrachten, projecten en ga zo maar door.

Werkwijze Nijwald

De werkwijze van Nijwald kenmerkt zich door:

  • Maatwerk
  • Passie
  • Drive

We hebben vestigingen in Zwolle, Enschede en Wierden.

Wilt u meer weten?

Wilt u weten welke mogelijkheden wij bieden? Laat een terugbelverzoek achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vacatures technisch projectleider

Bekijk ons aanbod vacatures technisch projectleider