Nijwald, kennis van de markt en persoonlijk betrokken

Wij helpen u op korte én lange termijn

Nijwald is uw specialist op het gebied van detachering en bemiddeling in het middensegment en het hogere segment in de industriële techniek. Welk type medewerker u ook zoekt, wij kunnen u ongetwijfeld helpen aan de ideale match. En als u na afloop van de afgesproken periode verder wilt met de kandidaat, bent u vrij om een vast dienstverband aan te bieden. U helpen op korte én op lange termijn, daar gaat het ons om. De hoogstaande technische bedrijven waarmee we samenwerken waarderen deze aanpak. 

Wij kennen de toppers in techniek

Met 8 medewerkers zijn we fulltime bezig om de meest veelbelovende afstuderende HBO’ers en WO’ers op technische gebied aan ons te binden. Daarom is Nijwald voor u de ideale partner: omdat we de mensen kennen die het in de toekomst gaan maken binnen de techniek én de technische toppers met tot 30+ jaar ervaring. Daarbij zijn we gespecialiseerd in de richtingen Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Chemische Technologie, Technische Natuurkunde en Embedded. Door gebruik te maken van de Core Value Index™ van Taylor Protocols zorgen we voor de juiste persoon op de juiste plek.

Vakinhoudelijk overleggen op niveau

Doordat onze medewerkers technisch onderlegd zijn en zich helemaal verdiepen in zowel uw bedrijf als de functie en het profiel van de potentiële kandidaten, kunt u altijd op niveau overleggen. Dat is de kracht van de goede intermediairs die wij in huis hebben. Uw contactpersoon bij Nijwald is bovendien zelf beslissingsbevoegd, dus u kunt direct concreet aan de slag.

Flexibiliteit met vertrouwen

Dat we een betrouwbare partner zijn, blijkt uit het feit dat we goede potentiële medewerkers een volwaardig jaarcontract bieden, ook al hebben we nog niet direct een passende vacature. Omdat we weten dat er vanzelf de juiste functie voorbij komt. Voor u is het daarnaast goed om te weten dat een detacheringcontract per maand opzegbaar is. 

Probeer het zelf: plaats een CV zoekopdracht

Onze consultants helpen u graag aan de ideale kandidaat. Door een CV zoekopdracht te plaatsen, kunt u het vrijblijvend proberen op basis van no cure no pay. 
Zoek de ideale kandidaat

Maak gebruik van onze service, meld u aan!

Blijf continu op de hoogte van de binnenkort beschikbare technisch specialisten.

Vraag een adviesgesprek aan

Vraag een adviesgesprek aan

Bij Nijwald gegarandeerd:

  • Recruitment op basis van no-cure no-pay,
  • Uitstekende selectie door interne technische expertise,
  • Marktconforme tarief en een kosteloze overname na detacheringsperiode,
  • Uitsluitend Sr. Consultants, uw eigen contactpersoon,
  • Regionale binding, uitstekende kennis van de markt.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Vraag direct een persoonlijk en vrijblijvend carrière advies gesprek aan bij een van onze consultants.Vraag een adviesgesprek aan