Nijwald, kennis van de markt en persoonlijk betrokken

Ben jij een meerwaarde voor ons netwerk?

Nijwald heeft de technische vacatures voor de mooiste functies in de richtingen Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Chemische Technologie, Technische Natuurkunde en Embedded. Ons netwerk bij gerenommeerde bedrijven is dé weg naar de ideale baan. Als we potentie in jou zien, kom je misschien wel in aanmerking voor een volwaardig jaarcontract, inclusief pensioensopbouw en goede arbeidsvoorwaarden. Omdat we vertrouwen in jouw kunnen. Daar staan we persoonlijk garant voor naar onze opdrachtgevers toe. Iedere kandidaat die wij aanbieden, zien wij als een meerwaarde voor ons netwerk. Kom eens kennismaken! 

Wij kennen de juiste mensen bij de juiste bedrijven

Werken in de high tech industrie bij een vooraanstaand bedrijf. Klinkt mooi, nietwaar? Wij zorgen dat je met een glimlach naar je werk gaat dankzij een solide netwerk van contactpersonen bij gerenommeerde bedrijven. Met deze mensen hebben we persoonlijk contact en zo weten we wat er speelt. Kortom, als zich een mooie kans voordoet bij een dergelijk bedrijf en jij daar de juiste persoon voor bent, bevelen wij je graag aan. Zeker als we jouw belangrijkste kernwaarden en motieven duidelijk voor ogen hebben dankzij de Core Value Index™ van Taylor Protocols. 

Ga voor een vast dienstverband

Wij zijn bereid om onze kandidaten los te laten. Zo helpen we jou het beste om carrière te kunnen maken bij een kwalitatief hoogstaand bedrijf. Naast detachering bieden we ook langdurige projecten bij onze opdrachtgevers. En als de afgesproken periode afgelopen is, ben je vrij om met de werkgever om tafel te gaan voor een vast dienstverband. Je hebt jezelf dan al bewezen in je functie. Veel succes, wij hopen dat jullie er samen uitkomen!

Mocht er geen mogelijkheid zijn om bij de tijdelijke werkgever langer aan de slag te gaan, dan helpen wij je uiteraard graag aan een nieuwe, uitdagende baan. 

Jezelf eens voorstellen bij Nijwald?

Vraag direct een kennismakingsgesprek aan bij een van onze consultants.

Blijf op de hoogte van vacatures!

Blijf op de hoogte van vacatures!

Staat uw ideale baan er niet tussen? Meldt u aan voor onze e-mailservice en wij informeren u als eerste van onze nieuwe vacatures!

Meld u nu aan!

Weten welke baan bij u past?

Weten welke baan bij u past?

Vraag direct een persoonlijk en vrijblijvend carrière advies gesprek aan bij een van onze consultants.

Doe de online test!

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Benieuwd naar uw mogelijkheden?Vraag direct een persoonlijk en vrijblijvend carrière advies gesprek aan bij een van onze consultants.Vraag een adviesgesprek aan