• U bevindt zich hier:
    • Home
    • Over Nijwald

Nijwald, dé hightech intermediair

Toen Nijwald in 2007 begon, hebben we onszelf consequent neergezet als de specialist op het gebied van detachering en bemiddeling in het middensegment en het hogere segment in de industriële techniek. Inmiddels hebben we acht medewerkers, verdeeld over drie vestigingen in Oost-Nederland. We zijn steeds gestaag blijven groeien in de jaren erna en zullen in de toekomst een steeds grotere rol gaan spelen bij de bemiddeling van starters en specialisten in dit segment. Dat komt door onze sterke punten:

Wij spreken uw taal

Als het gaat om bijvoorbeeld elektrotechnische en werktuigbouwkundige functies, is het voor een opdrachtgever én voor een kandidaat fijn om met een bemiddelingsbureau op niveau te kunnen praten. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk technisch onderlegd en verdiepen zich in zowel het bedrijf en de functie als de kandidaat. Uw vakvolwassen contactpersoon is ook nog eens beslissingsbevoegd, zodat u snel spijkers met koppen kunt slaan. 

Ons netwerk is onze kracht

Afstuderende HBO’ers en WO’ers, maar ook technische toppers met 5 tot 25 jaar ervaring: wij kennen ze. Bovendien weten hoogstaande technische bedrijven die interessante vacatures hebben Nijwald te vinden. In deze nichemarkt hebben we daardoor onszelf bewezen.

Wij staan voor goed werkgeverschap

Het spreekt voor zich dat wij er belang bij hebben dat onze opdrachtgevers en onze kandidaten zo lang mogelijk gelukkig zijn met elkaar. Dat zorgt er immers voor dat beide partijen ons hoog hebben zitten. Daarom krijgen goede potentiële medewerkers een volwaardig jaarcontract, ook al hebben we nog niet direct een passende vacature. Het vertrouwen dat daaruit spreekt maakt van ons een betrouwbare partner voor alle partijen.

Meer weten over ons?

Vraag direct een kennismakingsgesprek aan bij een van onze consultants.

Kennismakingsgesprek

Onze consultants

Walter Nijhof

Walter Nijhof
Consultant - Directeur
06 - 49467760 › E-mail
LinkedIn - Walter Nijhof Skype - Walter Nijhof

Peter te Boome

Peter te Boome
Consultant
06 - 83004555 › E-mail
LinkedIn - Peter te Boome Skype - Peter te Boome

Peter Geluk

Peter Geluk
Consultant
06 -16088130 › E-mail
LinkedIn - Peter Geluk Skype - Peter Geluk

Ulrike Leus

Ulrike Leus
Consultant
06 - 83500515 › E-mail
LinkedIn - Ulrike Leus Skype - Ulrike Leus

Michael Raghoebarsing

Michael Raghoebarsing
Consultant
06 -30227330 › E-mail
LinkedIn - Michael Raghoebarsing Skype - Michael Raghoebarsing

Martijn Wissink

Martijn Wissink
Consultant
06 - 49467854 › E-mail
LinkedIn - Martijn Wissink Skype - Martijn Wissink


Interne vacatures