Wij hebben de beste technische vacatures

Vacature Hoofd Meetkamer 3D

Meten is weten, een befaamde uitspraak die voor onze opdrachtgever van cruciaal belang is om producten in complexe fijnmechanische– en mechatronische modules te kunnen produceren. Onze opdrachtgever is op zoek naar een uitblinker die het team aan kan sturen, prioriteiten kan stellen en kennis heeft van 3d meetmachine(s).

Wat houdt het werk in?

In de functie van hoofd meetkamer geef je operationeel leiding aan een groep van ca 10 FTE. Je beschikt zelf over kennis van 3d meten en kan ingrijpen op de juiste momenten. Daarnaast ben je bezig met het stellen van prioriteiten en maakt verstandige keuzes om productie doorgang te bieden.

De hoofd meetkamer geeft technische ondersteuning en bedenkt en realiseert verbetertrajecten om de kwaliteit en kwantiteit te vergroten.

Voor het meten wordt gebruik gemaakt van 3D-meetmachines, vormtesters, ruwheidsmeters en andere hoogwaardige conventionele meetgereedschappen. De metingen en de verwerkte analyses worden in de productie gebruikt om de vereiste (soms extreem lage) toleranties van producten te realiseren.

Kenmerkend is een grote verscheidenheid in complexe producten en materialen. Er is sprake van enkelstuks en/of kleine series, prototypes en/of vervolgproducten, deel uitmakend van zowel kleine als grotere projecten. Je neemt deel aan het continue verbeterteam en je ondersteunt de fabriek met informatie en adviezen met betrekking tot procesverbetering van het kwaliteitssysteem.

Wat vragen wij?

  • MBO+/HBO opleiding, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde,
  • Tekening lezen en kennis van vorm- en plaatstoleranties,
  • Kennis van MS-Office pakketten en beheersing van Engels en Duitse taal.
  • Kennis van meerdere meetmachines en/of ervaring met leidinggeven is een pré,

Wat mag je verwachten?

In deze afwisselende en verantwoordelijke functie werk je in een open collegiale werksfeer. Wij bieden je een baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever, uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten over deze vacature?

Reageer dan per mail (m.wissink@nijwald.nl) of bel met Martijn Wissink op telefoonnummer: 06 - 49467854.

Nijwald is gespecialiseerd in de inzet van kennis en capaciteit van specialisten op MBO+-, HBO-, WO- en PhD-niveau. Nijwald is o.a. actief binnen de Machinebouw, Electrotechniek, Food, Pharma, Petrochemie, Bouw en Civiel. Nijwald staat voor professionalisme, integriteit en het verwezenlijken van ambities.

Direct solliciteren
Terug naar vacature overzicht
Direct solliciteren
  • Aantal uren per week40
  • OpleidingsniveauMBO/HBO
  • SectorOperations,Indirect
  • PlaatsTwente
  • SalarisindicatieMarkt conform

Deel deze advertentie