Wij hebben de beste technische vacatures

Vacature Manufacturing Engineer

Jij bent ambitieus en een teamspeler met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en weet een productieproces naar een hoger plan te trekken. Het wordt jouw uitdaging om een nieuw aangeschafte machine te implementeren en je bent de initiatiefnemer bij verdere automatisering van de productie. Een dynamische functie met veel verantwoordelijkheden en vrijheid voor een starter MBO/HBO WTB of een ervaren kandidaat met goede kennis van plaatbewerking.

Wat houdt het werk in?

Je werkt productietekeningen uit aan de hand van 3D modellen en draagt zorgt voor de planning en het bestellen van de benodigde materialen. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers in productie en hebt veelvuldig contact met klanten en leveranciers. Je weet de leiding te nemen in de optimalisatie van het productieproces door onder andere productiemethodieken en werkinstructies te standaardiseren en verbeteren. 

Wat vragen wij?

  • Minimaal een afgeronde MBO/HBO WTB
  • Kennis van 2D en 3D pakketten
  • Kennis van ERP pakketten en automatisering in het algemeen
  • Ervaring in plaat- en constructiewerk is een pré

Wat mag je verwachten?

Een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden. Onze opdrachtgever produceert complexe constructiedelen en plaatwerksamenstellingen voor voornamelijk klanten in de high tech industrie. Zij maken deel uit van een groep van vier onafhankelijke maar nauw samenwerkende bedrijven waarbij ontwikkeling van de medewerkers belangrijk is. Wij bieden je een baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever, met goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Meer weten over deze vacature?

Reageer dan per mail (u.leus@nijwald.nl) of bel met Ulrike Leus op telefoonnummer: 06 - 83500515.

Nijwald is gespecialiseerd in de inzet van kennis en capaciteit van specialisten op MBO+-, HBO-, WO- en PhD-niveau. Nijwald is o.a. actief binnen de Machinebouw, Electrotechniek, Food, Pharma, Petrochemie, Bouw en Civiel. Nijwald staat voor professionalisme, integriteit en het verwezenlijken van ambities.

Direct solliciteren
Terug naar vacature overzicht
Direct solliciteren
  • Aantal uren per week40
  • OpleidingsniveauMBO/HBO
  • SectorOperations
  • PlaatsTwente
  • SalarisindicatieMarkt conform

Deel deze advertentie