Wij hebben de beste technische vacatures

Vacature Site Supervisor Internationaal

Durf jij de verantwoording aan om complexe, wereldwijde problemen op te lossen!? Als eerste aanspreekpunt voor de klant zorg jij voor de coördinatie en een goed verloop van de installatiefase. Ook bewaak je de planning en steek je zelf ook de handen uit de mouwen waar nodig. 

Wat houdt het werk in?

Je stelt de installatie- en inbedrijfnameplanning op en bewaakt deze op klantlocatie. Je controleert de projectdocumentatie en informeert de Field Service Engineers. Ook verzorg je rapportages met betrekking tot de planning en het tijdig ondernemen van actie bij afwijkingen.

Als Site Supervisor ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de Field Service Engineers bij de uitvoering van werkzaamheden en het bewaken van werkmethodes en procedures. Je verzorgt de communicatie naar de klant en jouw collega Project Manager intern over de voortgang van het project. 

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde MBO niveau 4/HBO Werktuigbouwkunde, Mechatronica of vergelijkbaar,
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie binnen een internationale omgeving,
  • Goede beheersing van de Engelse taal,
  • Bereidheid om regelmatig te reizen en enkele weken aaneengesloten in het buitenland te verblijven.

Wat mag je verwachten?

Een verantwoordelijke uitdaging in een dynamische omgeving met hoogwaardige systemen.

Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert machines en productielijnen voor de metaalverwerkende industrie. Een innovatieve en vooruitstrevende organisatie met zowel nationale als internationale opdrachtgevers. Wij bieden je een baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever met goede arbeidsvoorwaarden.

Meer weten over deze vacature?

Reageer dan per mail (u.leus@nijwald.nl) of bel met Ulrike Leus op telefoonnummer: 06 - 83500515.

Nijwald is gespecialiseerd in de inzet van kennis en capaciteit van specialisten op MBO+-, HBO-, WO- en PhD-niveau. Nijwald is o.a. actief binnen de Machinebouw, Electrotechniek, Food, Pharma, Petrochemie, Bouw en Civiel. Nijwald staat voor professionalisme, integriteit en het verwezenlijken van ambities.

Direct solliciteren
Terug naar vacature overzicht
Direct solliciteren
  • Aantal uren per week40
  • OpleidingsniveauMBO/HBO
  • SectorIndirect,Operations
  • PlaatsTwente
  • Salarisindicatie€3500 bruto per maand

Deel deze advertentie