Aan de slag in de elektrotechniek

Aan de slag in de elektrotechniek

Vacature elektrotechniek

Vacature elektrotechniek gezocht? Nijwald is dé intermediair in deze regio op het gebied van techniek en heeft uitdagende elektrotechnische vacatures beschikbaar. We zoeken ook regelmatig kandidaten voor werktuigbouwkundige vacatures en banen in de metaal.

Uitdagende banen elektrotechniek

Onze bemiddelaars brengen vraag en aanbod op professionele wijze samen. We werven kandidaten voor zowel projecten als vaste banen. Denk daarbij aan: 

  • Elektro engineer
  • Projectleider E&I
  • Service engineer
  • Inbedrijfsteller
  • Etc.

Als je een leuke baan in de elektrotechniek zoekt, ben je bij Nijwald aan het juiste adres. We hebben banen beschikbaar (en gaan op zoek naar banen) voor mensen met uiteenlopende achtergronden en opleidingsniveaus.

Onze werkwijze

We stellen jouw doelen en ambities centraal. Om voor jou de meest geschikte werkgever te kunnen zoeken, willen we je graag goed leren kennen. Wat wil je bereiken? Waar haal jij plezier uit?  Bepaal samen met ons jouw strategie voor de toekomst.

Vacature elektrotechniek met toekomstperspectief

Zoek jij een elektrotechnische baan met toekomstperspectief? We gaan graag voor je op zoek. Op onze website vind je een overzicht van interessante banen voor je. Staat er geen passende voor je tussen? Stuur ons je CV via  of laat ons je terugbellen. We bespreken graag met je wat we voor elkaar kunnen betekenen. We hebben vestigingen in ZwolleWierden en Enschede.

Vacatures elektrotechniek

Bekijk ons aanbod vacatures elektrotechniek