Als engineer aan de slag

Als engineer aan de slag

Vacatures engineer

Als je op zoek bent naar een vacature als engineer, dan ben je bij Nijwald aan het juiste adres. Onze intermediairs gaan graag voor jou op zoek. Jouw ambities staan hierbij centraal.

Aanbod engineer vacatures

Voor wat voor soort vacatures werven we kandidaten? Bij Nijwald hebben we een zeer divers aanbod, en zoeken regelmatig kandidaten voor de vacature van onder meer:

  • Project engineer
  • Software engineer
  • Sales engineer
  • Service engineer

We zijn dé intermediair in de regio voor werk in de techniek. Van projectmatig werk tot werving en selectie voor het structureel vervullen van een betrekking in de industrie. Staat er momenteel geen passende vacature op onze website? Neem dan contact met ons op.

Vacature engineering in diverse branches

Ben jij een topper op het gebied van 3D CAD? Heb je ervaring met PLC-pakketten? Of misschien kennis op het gebied van C++?  We zoeken kandidaten voor vacatures in uiteenlopende branches en vakgebieden. Mechanisch engineer, elektrisch engineer, hardware of software engineer, je kunt het zo gek niet bedenken.

We gaan de diepte in

We gaan verder dan een kennismakingsgesprek. We kunnen onmogelijk voor de juiste match zorgen als we jou niet goed leren kennen. Ons doel is inzicht te krijgen in je ambities, zodat we samen met jou je carrièredoelen kunnen uitstippelen. Laat dan een terugbelverzoek achter of stuur je CV naar . We hebben vestigingen in Zwolle, Wierden en Enschede.

Vacatures engineer

Bekijk ons aanbod vacatures engineer