Werken met metaal

Werken met metaal

Vacatures metaal

Vacatures metaal gezocht? Nijwald werft en selecteert voor uiteenlopende vacatures in de metaal. Werk als engineer, metaalbewerker, onderhoudsmonteur, maar ook indirecte vacatures als inkoper en sales manager.

Vacatures in de metaal

Voor vacatures in de metaal ben je bij ons aan het juiste adres. We kijken naar jouw wensen en doelen en gaan op zoek naar de voor jou meest geschikte match. We hebben regelmatige diverse soorten vacatures beschikbaar:

  • Projectmatig werk
  • Vast & flexibel werk
  • Op detacheringsbasis

We hebben een uitgebreid netwerk in de metaalindustrie. Daardoor zijn we goed in staat vraag en aanbod bij elkaar te brengen. We willen jou graag door en door leren kennen, zodat we haarfijn aanvoelen wat bij jou past.

Van metaalbewerking tot after sales

Heb je ervaring in de metaal? Wij gaan graag voor je op zoek naar een geschikte werkgever. We zijn een ervaren intermediair en hebben diverse contacten in de regio. Van de tekening tot aan after sales, we werven kandidaten voor elke schakel in de metaalbewerking.

Laat je terugbellen

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Laat dan een terugbelverzoek achter of stuur je CV naar . We hebben vestigingen in Zwolle, Wierden en Enschede.

Vacatures in de metaal

Bekijk ons aanbod vacatures metaal