skip to Main Content

The technology family

Nijwald is de familie van en voor specialisten in de industriële techniek.
We kennen de markt en hebben een groot netwerk van bedrijven in de technische (maak)industrie.
We weten waar jouw hart sneller van gaat kloppen en helpen je die richting op te zoeken.

Human Capital

Wij weten wat mensen waard zijn

Een goede medewerker is iemand die bevlogen en vol energie zijn werk doet. En vooral: iemand die iets waardevols toevoegt en daarmee belangrijk is voor de organisatie waar hij werkt. Daarom doen we bij Nijwald meer dan alleen goede mensen vinden en bemiddelen. Wij zorgen er ook voor dat die goede mensen op een plek komen waar ze kunnen laten zien wat ze waard zijn. Zo profiteer jij als opdrachtgever pas écht van het Human Capital dat je in huis hebt.

Consultancy
Bij vrijwel iedere vacature heb je te maken met een vraag achter de vraag. Onze consultants hebben bewezen dat ze ook die verborgen vraag goed boven water kunnen krijgen. Een kwestie van ervaring en gevoel. Maar ook van de juiste tools. Wij gebruiken in dit verband Taylor Protocols. Een methode om iemands pure persoonlijkheid haarscherp in beeld te brengen met behulp van een uniek meetinstrument: de CoreValuesIndex™ (CVI).

Doe de CVI

Re- en Outsourcing
Heb jij het idee dat er meer zit in je mensen? Wij maken graag een grondige analyse van je bestaande Human Capital. Op basis daarvan komen we met aanbevelingen om verbeterslagen te realiseren en zicht te houden op de performance van je medewerkers. Zitten de juiste mensen op de juiste plek? Zo niet, hoe krijg je ze daar dan? Meestal is het een kwestie van een doordachte mix van instroom en doorstroom. Allemaal zaken die je met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Assessments
Benieuwd welk talent je al in huis hebt en/of wat je aan talent binnenhaalt met een nieuwe medewerker? Wij geven je duidelijkheid, met solide assessments voor verschillende functies op diverse niveaus.

Benieuwd naar de mogelijkheden of vrijblijvend sparren over je carrière? Maak dan een online afspraak met één van onze consultants.

Neem contact op