skip to Main Content

Human Capital

Wij weten wat mensen waard zijn

Een goede medewerker is iemand die bevlogen en vol energie zijn werk doet. En vooral: iemand die iets waardevols toevoegt en daarmee belangrijk is voor de organisatie waar hij werkt. Daarom doen we bij Nijwald meer dan alleen goede mensen vinden en bemiddelen. Wij zorgen er ook voor dat die goede mensen op een plek komen waar ze kunnen laten zien wat ze waard zijn. Zo profiteer jij als opdrachtgever pas écht van het Human Capital dat je in huis hebt.

Breng het optimale naar boven in jouw medewerkers

Bij vrijwel iedere vacature heb je te maken met een vraag achter de vraag. Onze consultants hebben bewezen dat ze ook die verborgen vraag goed boven water kunnen krijgen. Een kwestie van ervaring en gevoel. Maar ook van de juiste tools. Een methode om iemands persoonlijkheid haarscherp in beeld te brengen met behulp van een uniek meetinstrument: de CoreValuesIndex™ (CVI).

Doe de CVI

Zitten je mensen op de juiste plek?

Heb jij het idee dat er meer zit in je mensen? Wij maken graag een grondige analyse van je bestaande Human Capital. Op basis daarvan komen we met aanbevelingen om verbeterslagen te realiseren en zicht te houden op de performance van je medewerkers. Zitten de juiste mensen op de juiste plek? Zo niet, hoe krijg je ze daar dan? Meestal is het een kwestie van een doordachte mix van instroom en doorstroom. Allemaal zaken die je met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Welk talent heb je al in huis?

Benieuwd welk talent je al in huis hebt en/of wat je aan talent binnenhaalt met een nieuwe medewerker? Wij geven je duidelijkheid, met solide assessments voor verschillende functies op diverse niveaus.

Human Capital inzetten

Ben je benieuwd hoe wij Human Capital voor jouw organisatie kunnen inzetten en zodoende meer uit je medewerkers halen? Maak een afspraak met één van onze consultants.

Contact opnemen