skip to Main Content

Nieuwsartikelen

Als expert binnen de technische branche beschikken wij over veel kennis. Deze kennis willen we graag met jou delen. In onze nieuwsartikelen worden verschillende onderwerpen aangesneden die zowel voor jou als werkgever, als voor jou als kandidaat interessant zijn.

Employer Branding

6-12-2018 door Walter Nijhof

Goede mensen vinden in een krappe arbeidsmarkt is momenteel een behoorlijke uitdaging voor werkgevers. Je zou alles kunnen samenvatten tot één vraag; Waarom zou iemand ervoor kiezen om bij jouw organisatie aan de slag te gaan?

Met de inzet van Employer Branding geef je grotendeels antwoord op die vraag. Kandidaten moeten immers eerst getriggerd worden om überhaupt te solliciteren op een openstaande vacature.

Voordat een potentiële kandidaat solliciteert, gaat diegene de afweging maken; Kan dit bedrijf mij meer bieden dan mijn huidige werkgever?

Sollicitatietips van Ulrike

22-11-2018 door Ulrike Leus

Yes! Je bent uitgenodigd om op sollicitatiegesprek te komen bij die gave werkgever waar je erg enthousiast over bent. En nu die baan binnenhengelen!

Helaas is dat vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan; een sollicitatiegesprek voeren gaat niet iedereen van nature even goed af. Ik ga je hierbij helpen door zes tips te delen die je meteen kunt toepassen.

Meer dan alleen een CV

15-11-2018 door Peter Geluk

De juiste kandidaat voor een openstaande vacature vinden; één van de grootste dilemma’s voor veel werkgevers op dit moment. “Goede loyale werknemers zijn schaars” wordt vaak gezegd. Het heeft veel te maken met de huidige maatschappij waarin we ons momenteel begeven. Alles gaat snel; de technologische ontwikkelingen schieten je om de oren. Heb je net een nieuwe smartphone gekocht, dan ligt het nieuwere model alweer in de winkel. We worden constant geprikkeld om nieuwe keuzes te maken door allerlei factoren om ons heen. In de arbeidsmarkt is het niet veel anders. Zo lijkt de tijd waarin werknemers 10 jaar of meer op hun plek blijven zitten voorbij te zijn.