skip to Main Content

Recruitment – voor opdrachtgevers

De beste mensen voor nu en straks

Nijwald biedt de beste middelbaar en hoger opgeleide professionals voor industrie en techniek. Wij leveren niet alleen pure techneuten; ook met meer bedrijfskundige vacatures (bijvoorbeeld op het gebied van sales, inkoop, kwaliteit en logistiek) kun je bij ons terecht. Wij helpen jou als werkgever aan de kandidaat die je zoekt. Daarbij kijken we naar de korte én de lange termijn. Dus bevalt onze kandidaat jou zo goed dat je na afloop van de afgesproken periode met hem of haar verder wilt? Dan ben je wat ons betreft vrij om een vast dienstverband aan te bieden.

Lees meer

Wij kennen de technische toppers
Wij zijn continu bezig de meestbelovende afstuderende specialistische MBO’ers, technisch HBO’ers en WO’ers aan ons te binden. Daarbij focussen we op Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Chemische Technologie, Technische Natuurkunde en Technische Bedrijfskunde. Wij kennen de mensen die het in de toekomst gaan maken. Maar we kennen ook heel veel technische toppers met vele jaren werkervaring. Of het nu gaat om technische functies of managementposities: mede met behulp van de CoreValuesIndex™ van Taylor Protocols zetten wij de juiste persoon op de juiste plek.

Wij spreken jouw taal
Onze consultants zijn gek op alles wat met techniek en industrie te maken heeft. Ze verdiepen zich dus ook graag in jouw bedrijf en je vacatures. Zo praat jij altijd met iemand die jouw taal spreekt en weet wat voor jou belangrijk is. Iemand die bovendien zelf beslissingen mag nemen. Je kunt dus direct spijkers met koppen slaan.

Wij investeren in talent
Als we echte high-potentials tegenkomen voor wie we niet direct een passende vacature hebben, bieden we hen vaak toch een vast dienstverband aan. Vervolgens helpen we dit soort talenten – van afstudeerders tot mid-career professionals – naar een nog hoger niveau met ons speciale career development programme. We investeren nu eenmaal graag in mensen in wie we geloven, en daar pluk jij als opdrachtgever de vruchten van.

Ontdek het zelf
Wil jij de beste kandidaten voor je vacatures en spreekt onze benadering jou aan? Neem dan de proef op de som: daag ons uit om je te bewijzen wat de diepgang van onze aanpak jou kan opleveren. Zeker weten dat we je aangenaam zullen verrassen!

Neem contact met ons op

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.
  • Hidden