skip to Main Content

Jouw carrière

Werk waar jij blij van wordt

Nijwald heeft de mooiste vacatures in Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Chemische Technologie, Technische Natuurkunde en Technische Bedrijfskunde. Een hele range aan mogelijkheden, van pure techniek tot meer bedrijfskundig georiënteerde functies (bijvoorbeeld op het gebied van sales, inkoop, kwaliteit en logistiek). In de loop der jaren hebben wij een topnetwerk bij topbedrijven opgebouwd. Of je nu een aanstormend talent bent, een gedreven mid-career professional of een ambitieuze senior, wij bieden werk waar jij blij van wordt.

Lees meer

Wij kijken verder
Als kandidaat weet je wat je aan ons hebt. Wij zijn open, eerlijk en direct, maar ook kritisch. We houden je graag een spiegel voor. Zo bieden we je een ander perspectief, waardoor jij misschien wel verrassende carrièrekansen ontdekt. Zoals functies waarin je zou kunnen uitblinken maar waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht. Samen kunnen we unieke mogelijkheden creëren die echt bij jou passen en niet alleen maar bij je opleiding en ervaring. Dankzij ons uitstekende netwerk hoeven we ons daarbij niet te beperken tot bestaande vacatures. We hebben ook zicht op toekomstige kansen bij onze opdrachtgevers. Waar het ons om gaat, is dat jij uiteindelijk met een glimlach naar je werk kunt.

Oog voor jouw ontwikkeling
Heb jij als beginnend of mid-career technisch professional meer in je mars dan gemiddeld? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor ons career development programme. Dat beoordelen we met een strenge selectie. Waarbij we oog hebben voor je opleiding maar ook voor je persoonlijkheid en ambities. Voldoe je aan de criteria en pas je bij onze focus? Dan is het heel waarschijnlijk dat we je direct een vast contract aanbieden. Met uitstekende arbeidsvoorwaarden en inclusief eventuele opleidingen. Wij investeren nou eenmaal graag om jou als toptalent naar een nog hoger niveau te helpen.

Wij geven je veel vrijheid
Als de periode die wij in onze bemiddeling hebben afgesproken voorbij is, heb je de mogelijkheid om direct zelf een dienstverband met de opdrachtgever aan te gaan. Liggen er op dat gebied geen kansen voor je, dan helpen wij je uiteraard graag aan een uitdagende nieuwe baan.

Stel je voor!

Wil jij een spannende functie binnen de techniek en industrie en spreekt onze benadering jou aan? Kom jezelf dan eens voorstellen bij Nijwald; maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek met één van onze consultants of vul onderstaand sollicitatie-formulier in.

Open sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.