skip to Main Content

Over Nijwald

Over Nijwald

Onze visie

Als kind heb je het al ontdekt: familie is fantastisch. Je kunt van alles van ze leren en ze zijn er altijd voor je. Ook als je later in je leven voor spannende keuzes staat, gaat er niets boven een thuisfront waarop je kunt rekenen.

Lees verder

Oké, hou dit gevoel vast… en denk nu aan je loopbaan in de techniek. Ook daarin kom je allerlei fases tegen waarin je wel wat steun en advies kunt gebruiken. Als je net bent afgestudeerd, heb je misschien nog niet zoveel idee van hoe de arbeidsmarkt in elkaar zit en wat jouw kansen zijn. Ben je zo rond de veertig en wil je nog een flinke carrièresprong maken, dan moet dat geen sprong in het duister worden. En wil je in je latere jaren een functie waarin je een jongere generatie kunt laten profiteren van wat jij allemaal weet? Dan is het zaak dat je terecht komt op een goede plek waar je alle ruimte krijgt om je kennis en ervaring te delen.

Het zijn zomaar wat belangrijke momenten die je in een leven als technisch professional kunt tegenkomen. Maar wat je ook meemaakt en waar je ook heen wilt, er is een heel speciale familie die altijd voor je klaarstaat. Dat zijn wij: Nijwald. Intermediair voor de technische arbeidsmarkt, met een focus op metaal, engineering, werktuigbouwkunde en elektrotechniek.

Nijwald is de familie van en voor specialisten in de industriële techniek, van het midden- tot en met het hogere segment. Wij zijn zelf bijna allemaal techneuten. We kennen de markt en de mensen en hebben een groot netwerk van bedrijven in de technische (maak)industrie. We weten waar jouw hart sneller van gaat kloppen en helpen je die richting op te zoeken. Maar als we denken dat een functie voor jou niet ideaal is − of andersom − dan zeggen we het ook eerlijk. We behandelen je zoals we zelf zouden willen worden behandeld. Zoals je van familie mag verwachten.

Engineer, Kwaliteitsmanager, Projectleider… Je moet je niet blindstaren op al die functieaanduidingen, vinden wij. Het zijn uiteindelijk maar labels. Daarom kijken wij dieper. Door kritisch te zijn en je een spiegel voor te houden. Als jij ieder weekend wilt voetballen, is een field service-functie niks voor jou. En weet je zeker dat de overstap van een MKB-bedrijf naar een multinational je gelukkiger zal maken? Samen strepen we weg wat in ieder geval niet bij je past en houden we alleen maar mogelijke matches over. Zo besparen we jou en de werkgevers voor wie we werken veel tijd en teleurstelling.

Over werkgevers gesproken: die doen graag zaken met onze familie. Alleen al omdat wij bijvoorbeeld geen drie kandidaten naar hen toesturen als we er maar één hebben die past. Want ook naar onze opdrachtgevers zijn we recht door zee: we zullen nooit garanderen dat we voor elke functie de ideale kandidaat kunnen vinden. Wij gaan voor de lange termijn en dat wordt zeer gewaardeerd. En doordat we weten wat kandidaten triggert, kunnen we een opdrachtgever vaak nog beter ‘verkopen’ dan die opdrachtgever zelf.

Kortom, ben je op zoek naar een functie of kandidaat om happy van te worden? Welkom bij de familie, welkom bij Nijwald!

Het team

Ontmoet onze mensen

Nijwald | Team Walter Nijhof

Walter Nijhof

Directeur/Consultant

M (06) 49 46 77 60
E [email protected]
T (0546) 71 43 47

Neem contact op LinkedIn
Nijwald | Team Peter te Boome

Peter te Boome

Consultant

M (06) 83 00 45 55
E [email protected]
T (0546) 71 43 47

Neem contact op LinkedIn
Nijwald | Team Peter Geluk

Peter Geluk

Consultant

M (06) 16 08 81 30
E [email protected]
T (0546) 71 43 47

Neem contact op LinkedIn

Olaf Spronk

Consultant

(06) 48 62 58 62
E [email protected]
T (0546) 71 43 47

Neem contact op LinkedIn

Melvin Gayir

Consultant

M (06) 30 22 73 30
E [email protected]
T (0546) 71 43 47

Neem contact op LinkedIn

Remo Krabbenbos

Consultant

M (06) 83 50 05 15
E [email protected]
T (0546) 71 43 47

Neem contact op LinkedIn