skip to Main Content

Wie ben jij? Doe de CVI

 

Herken jij het gevoel dat je op je werk in een sleur bent geraakt en misschien wel toe bent aan een nieuwe uitdaging, maar telkens weer uitkomt op dezelfde vraag: “Wat wil ik dan gaan doen?”. Wij hebben een tool die je daarbij kan helpen door inzicht te geven wie jij bent als persoon los van (werk)ervaring en/of opleiding. Want pas als je weet wie je bent, kun je bepalen welke taken bij je passen en waar je bevlogen door raakt. Als mens zit je uniek in elkaar. Op je 17e levensjaar ben je ongeveer gevormd tot de persoon die je bent; in je manier van communiceren, reacties, emoties, etc. In één woord noemen we dat karakter.

Ook op de werkvloer kom je continu in aanraking met je karakter, maar ook met die van een ander. Wat als we nu zouden kunnen meten hoe iemand zijn of haar karakter is en we daarop de ideale functie kunnen selecteren met het bijbehorende takenpakket? Een baan waar je met plezier naartoe gaat? Dit is nu net wat onze tool inzichtelijk maakt: De CVI.

Doe de CVI

Ik nodig je uit om in 10 tot 15 minuten deze analyse digitaal te doorlopen. Jij ontvang zelf een uitgebreid profiel van deze uitkomst. Uiteraard ben ik vervolgens, geheel vrijblijvend, bereikbaar om jouw profiel aan jou te onderbouwen ([email protected]). Samen ontdekken wij welke functie en taken van nature bij jou passen. Op naar meer succes en werkplezier!