skip to Main Content

Rondleiding van Kees door Enerpac

 

Als betrokken werkgever vinden wij het belangrijk om te weten wat er bij onze opdrachtgevers speelt. En hoe onze collega’s het werk hier ervaren. Daarom gaan wij regelmatig langs om te kijken hoe het met onze medewerkers gaat en nemen wij in kijkje in ‘hun wereld’. Deze keer ging Sharon langs bij Kees.

Kees is momenteel werkzaam als CNC draaier / frezer bij Enerpac. Bij binnenkomst word ik hartelijk ontvangen door de leidinggevende van Kees; in de kantine staan de schoenen met stalen neuzen al op mij te wachten… Voordat ik de werkplaats in mag, krijg ik nog een veiligheidsbril en neemt Kees mij mee voor een rondleiding door de werkplaats. Hij vertelt mij ondertussen waar zijn hij en zijn collega’s zich dagelijks mee bezig houden.

op mijn vrije dag loop ik gewoon binnen voor een kop koffie bij Nijwald

enmaal bij de werkplek van Kees aangekomen liggen er vele stukken ruw staal met daartussen een enorme bonk van 42 chrome, laat ik mij vertellen. Deze gaat hij bewerken tot zuiger. Daarna word ik meegenomen langs de andere collega’s die allemaal meewerken aan de verschillende processen die nodig zijn om deze onderdelen af te werken.
Ik vroeg Kees hoe hij bij Nijwald terecht is gekomen en wat zijn ervaring met Nijwald is? Kees vertelt dat hij destijds toe was aan een nieuwe werkomgeving: “Ik werd benaderd door Nijwald om eens te komen praten. Nijwald biedt mij zekerheid, ik ben in vaste dienst bij hen. Bedrijven willen mij wel overnemen, wat Nijwald betreft mag dat wel, echter kies ik er zelf voor dat niet te doen. Zij weten precies waar ik als vakman toe in staat ben en waar dat het beste past.

Ook vind ik het persoonlijke en de gemoedelijke sfeer een échte meerwaarde, op mijn vrije dag loop ik gewoon binnen voor een kop koffie bij Nijwald zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van arbeid en techniek. Daarnaast vind ik de belangrijkste factoren voor een fijne baan goede voorwaarden zowel op financieel vlak als de vrijheid die Nijwald mij biedt”.

Wil jij weten of wij ook iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze consultants.