skip to Main Content

Vacatures Enschede Techniek

Goede technische specialisten zijn op dit moment schaars. Ook bij technisch geörienteerde bedrijven in Enschede en omgeving staan ze te springen om goede mensen. Een kans voor jou als kandidaat om je slag te slaan en de volgende stap te maken in je carrière. Bij Nijwald helpen we je daarbij. Zo hebben wij een tal van interessante vacatures openstaan bij werkgevers in Enschede en omgeving.

Technische vacatures in Enschede

Wil jij de volgende stap zetten in je technische carrière? En ben je woonachting in de omgeving Enschede? Wij kunnen je helpen aan een passende (nieuwe) baan binnen de techniek in Enschede. Denk hierbij aan een functie als sales engineer of service monteur.

Nijwald heeft in de afgelopen jaren een groot netwerk van technische bedrijven opgebouwd in de omgeving Enschede. Deze bedrijven kennen wij van binnen en buiten. En dit heeft een aantal voordelen voor jou als kandidaat / sollicitant.

Vanwege onze goede relaties weten wij goed hoe deze bedrijven in mekaar steken. Dit zorgt ervoor dat wij – na een kennismakingsgesprek – met jou al een goede inschatting krijgen of jij zou passen binnen de desbetreffende organisatie.

Daarnaast kunnen wij in sommige gevallen meer opties bieden dan de openstaande vacatures. Omdat wij goed op de hoogte blijven van wat er speelt bij onze opdrachtgevers, kan er zomaar een niet-openbare vacature kunnen ontstaan die perfect bij jou past.

Uiteindelijk hebben wij maar één doel: En dat is de juiste match maken tussen jou als kandidaat en een passende werkgever.

Een technische baan in Enschede

Dus. Ben jij op zoek naar een passende baan waar jij energie van krijgt? Bij Nijwald hebben we momenteel een groot aantal technische vacatures in Enschede en omgeving. Bekijk hieronder al onze huidige vacatures. Staat er niets passend bij? Geen probleem. Laten we dan kennismaken, zodat we jou kunnen benaderen op het moment dat er een geschikte vacature komt.

Onze vacatures in de techniek

Omschrijving
Regio
Opleiding
Twente
HBO / WO
Twente
HBO / WO
Twente
MBO / HBO
Twente
HBO
Twente
HBO
Twente
MBO / HBO
Oldebroek/Utrecht
MBO / HBO
Twente
MBO
Joure
HBO
Twente
MBO / HBO
Twente
MBO / MBO
Zwolle
MBO / HBO
Staphorst
HBO
Achterhoek
MBO
Twente
MBO / HBO
Harderwijk
MBO / HBO
Emmeloord
HBO
Twente
MBO
Twente
MBO
Marknesse
HBO
Harderwijk
HBO
Harderwijk
MBO / MBO
Marknesse
HBO
Zwolle
HBO
Joure
MBO
Harderwijk
HBO
Almelo
MBO
Twente
MBO
Opleidingsniveau
Vakgebied
Omgeving